Grasshopper

Pels dissenyadors que estan explorant noves formes d’utilitzar algoritmes generatius, Grasshopper® és un editor gràfic d’algoritmes estretament integrats amb les eines de modelat 3D de Rhino. A diferència de RhinoScript, Grasshopper® no requereix coneixement de programació per permetre als dissenyadors generar des de formes simples a espectaculars.

 

 

Descarregar Grasshopper

 

Connexió bidireccional Grasshopper - ARCHICAD

Aquesta eina permet comunicr Rhino/Grasshopper i ArchiCAD directament per crear i manipular el model BIM complet o per parts a través de la interfície visual del script de Grasshopper. Els dissenyadors que el seu treball actual es bassat tan en Rhino / Grasshopper com en ArchiCAD poden beneficiar-se d’aquesta nova funcionalitat. La connexió associativa i bidireccional permet als usuaris crear fluxos de treball versàtils per utilitzar aquesta connexió en multitud de diferents situacions.

En projectes on el disseny es determina previament mitjançant les eines Rhino-Grasshopper, els usuaris poden aplicar la connexió Rhino/Grasshopper/ArchiCAD per convertir el disseny en un model BIM complet mantenint al mateix temps algunes de les capacitats d’edició algorítmica. En altres casos, Rhino/Grasshopper pot utilitzar-se com a complement per dotar projectes existents de funcionalitats algorítmiques o d’un entorn de modelat lliure en qualsevol fase del procés de disseny. En aquests casos, la geometria de referència per a la part dissenyada en grasshopper s’extreu directament des del mateix disseny en ArchiCAD.

  

Si vols COMPRAR o SABER MÉS sobre Grasshopper, només has de trucar-nos. Estarem al teu servei per a respondre qualsevol pregunta sobre els productes de Grasshopper.

 

Referència: http://www.grasshopper3d.com

 

No hi ha articles a aquesta categoria. Si es mostren les subcategories dins d`aquesta pàgina, pot ser que continguin articles.