Abvent Artlantis

Sobre la base dels conceptes que van suposar l’èxit que és avui - la interfície d’ús fàcil i el poder de les seves característiques - Artlantis sadisfà totes les teves necessitats quan es tracta de velocitat, facilitat d’ús, renders d’alta qualitat i animacions. És l’aplicació independent de renderitzat escollida per més de 85.000 arquitectes, dissenyadors, dissenyadors d’interiors, planificadors urbans i arquitectes paisatgistes en més de 80 països, Artlantis està disponible en dos versions: Artlantis Render per la presentació d’imatges fixes, mentre que Artlantis Studio destaca en la creació d’animacions i panoràmes virtuals amb iVisit 3D.

Si vols COMPRAR o SAPIGUER MÉS sobre Artlantis, només ens has de trucar. Estarem al teu servei per respondre qualsevol pregunta sobre els productes d’Advent.

 

Descarregar Artlantis

Comprar Artlantis

 

Artlantis Render i Artlantis Studio han sigut dissenyats com l’eina definitiva de visualització arquitectònica.

Artlantis 6 es pot veure en una finestra i en pantalla completa en plataformes Mac i PC… Sempre es pot mantenir una vista del projecte mentre totes les eines són al teu abast! Inclou més de 400 recursos que poden ser utilitzats immediatament per millorar les teves escenes 3D. Artlantis combina les funcions més avançades i eficients per a la simulació realista de hardware i il·luminació necessàries per a qualsevol projecte en 3D. Artlantis interactua directament amb ArchiCAD ™, Revit™, SketchUp™, VectorWorks™ y Arc + ™. Formats d’importació DWF, OBJ i FBX i amb els plug-ins DXF, DWG i 3DS, permet a Artlantis interactuar a la perfecció amb tots els principals software de CAD.

La il·luminació amb Artlantis fa destacar els objectes, de la mateixa manera que en la realitat. Des de la il·luminació de baixa intensitat de la matinada, el resplendor del migdia, des de la solitud d’una cripta a la lluminositat més realista. Una vegada creat i il·luminada l’escena 3D, Artlantis et permet fer la millor presentació possible. De la mateixa manera que un fotògraf, pot variar els angles, distàncies focals, perspectives, fons i posar en primer pla per revelar tots els matisos del teu projecte.

La combinació de l’animació d’objectes i moviments de càmera permet una exploració profunda de tota l’escena renderitzada amb Artlantis Studio. Una altra característica d’Artlantis és iVisit 3D, una forma innovadora i fàcil de presentar panoràmes dels teus projectes online o en dispositius mòbils. iVisit 3D utilitza només imatges fixes i no un model 3D real o animació, fent els càlculs i la navegació a gran velocitat. Desenvolupat especialment per arquitectes i dissenyadors, iVisit 3D permet als usuaris veure i compartir un projecte, navegar entre tots els punts de vista en el plànol de planta, en una varietat d’imatges de vista previa, o directament en les vistes 3D. Artlantis Render i Artlantis Studio s’han dissenyat com l’eina definitiva de visualització arquitectònica.

Aspectes destacats d’Artlantis

 • Previsualització amb radiositat en temps real
 • Interfície fàcil i professional
 • Catàleg d’Objectes, Ombres, Textures, etc.
 • Plugins i Connectivitat senzilla
 • Arxiu de referència
 • Ombres de neó
 • Fons HDRI
 • Implantació en l’emplaçament
 • Animació Escenari i Cronologia
 • iVisit 3D Panorama
 • Motor de render Maxwell opcional
 • Artlantis Render Farm opcional

Si vols COMPRAR o SABER MÉS sobre Artlantis, només ens has de trucar. Estarem al teu servei per respondre qualsevol pregunta sobre els productes d’Advent.

 

 Referència: http://artlantis.com/en/features